Ontdek de nieuwe ideeën van minister Ollongren tijdens het praktijkfestival Omgevingswet

  • Implementatie algemeen
  • 9 november 2017
  • 515 BEKEKEN
  • 0 Likes

De nieuwe minister van BZK, Kajsa Ollongren, komt naar VNG-festival Invoering Omgevingswet: Hoe dan?! in Amsterdam. Ze zal het festival tussen 10:00 en 10:30 uur openen.

De VNG vindt de aanwezigheid van de minister een opsteker. Vorige week werd bekend dat de Omgevingswet verhuist van het oude ministerie van Infrastructuur & Milieu naar BZK. Ook de beleidsterreinen ruimtelijke ontwikkeling, ruimtelijke ordening (waaronder de ontwikkeling van de Nationale Omgevingsvisie) en het Kadaster gaan naar BZK.

De hoe-vraag

Het VNG-festival Invoering Omgevingswet: Hoe dan?! wordt woensdag 15 november gehouden in de Kromhouthal in Amsterdam. Het is bedoeld voor programmamanagers Omgevingswet van gemeenten en andere overheden, en andere medewerkers die zich voorbereiden op de invoering van de wet.

Het festival staat in het teken van doen, ter plekke aan de slag met juridische kerninstrumenten bijvoorbeeld, of met elementen van het Digitaal Stelsel Omgevingswet. Op het festival staat de hoe-vraag centraal. Hoe kom je bijvoorbeeld tot een samenhangende Omgevingsvisie? Of hoe neem je je organisatie mee in een andere manier van werken?

Meer informatie?

Event: VNG festival invoering Omgevingswet

Plaats een reactie

Reageren? Deel hier uw mening. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar overzicht