Aanmelden ontbijtsessie Omgevingswet

  • Implementatie algemeen
  • Organisatie
  • 24 augustus 2017
  • 658 BEKEKEN
  • 0 Likes

In de voorbereiding op de Omgevingswet moeten gemeenten de eigen ambities bepalen en keuzes maken. Bijvoorbeeld aan de hand van de vier archetypen die daarvoor uitgewerkt zijn. Gaan we loslaten en innoveren of willen we vooral de huidige werkwijze vasthouden en blijven reguleren? Wat zijn eigenlijk de gevolgen van die keuzes voor de organisatie, processen, dienstverlening, informatievoorziening en voor de veranderopgave?

In een korte inleiding gaan Theo Timmermans en Ton de Wit, initiatiefnemers van het Kenniscentrum Omgevingswet, in op deze onderwerpen. Vervolgens gaan we met elkaar in gesprek over de impact van gemaakte of nog te maken keuzes. Hoe vertalen die zich naar de implementatie? Maar ook: wat moet je minimaal nu al doen en wat moet je nog niet doen.

Aan het einde van de sessie hebben we onze kennis en ervaringen gedeeld, hebben we een beeld van de impact van de keuzes en weet je waar je diezelfde ochtend al mee aan de slag kunt.

Interesse?
Graag ontmoeten we je op 28 september in Bilthoven bij de gemeente De Bilt van 08.00-10.00 uur. Of op donderdag 5 oktober van 08.00-10.00 uur in Weert.

Aanmelden of meer weten? Raadpleeg de uitnodiging op de website.

Plaats een reactie

Reageren? Deel hier uw mening. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar overzicht